Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

Η πιο ενδιαφέρουσα «φάτσα» στο τένις


Στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης ανέβηκε το ... πουλέν μου στο τένις, η Ana Ivanovic. Η «Κάθριν Ζέτα Τζόουνς του τένις», όπως την αποκαλούν, νίκησε στο Fortis Championships στο Λουξεμβούργο. «Τσάκισε» στον τελικό την (νο 10) Daniela Hantuchova. Εφτασε τις 12 νίκες επί τενιστριών του top 10 σε αυτή τη σεζόν και κατέκτησε τον 3ο της τίτλο τους τελευταίους 5 μήνες.
Η 20χρονη Σέρβα με το πιο δυνατό σερβίς στο γυναικείο τένις, η κάτοχος του site με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο τένις, αγαπά πολύ την Ελλάδα, η οποία αποτελούσε τον αγαπημένο της προορισμό για τις διακοπές των παιδικών της χρόνων. Και η ιστορία της, η προσπάθεια να γίνει τενίστρια τον καιρό των βομβαρδισμών στο Βελιγράδι είναι συγκινητική και διδακτική.
Τυχαία ή όχι, οι φήμες τη συνδέουν με τον συνομήλικο συμπατριώτη της Novak Djokovic, το μεγαλύτερο ταλέντο σήμερα στο τένις. Μ' αυτά και μ' αυτά η Ivanovic είναι ένα από τα πιο ενδιαφέρουσα νέα τυπάκια των σπορ. Παρεμπιπτόντως το site της αξίζει μια επίσκεψη αν σας αρέσει το τένις.