Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Διαπιστώσεις από τα ματς του UEFA Cup


Ο Αντρέας Ιβανσιτς επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό ότι είναι ικανός να βελτιώσει την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Το β’ ημίχρονο κόντρα στην Αμπερντίν δίνει την εντύπωση ότι η ομάδα του Πεσέιρο μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο καλύτερης ταχύτητας.
Η διοίκηση έχει πριμοδοτήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου UEFA και μάλιστα έχει δώσει κίνητρα για την 1η θέση στον όμιλο. Η ΑΕΚ όμως δεν έχει την πολυτέλεια να μένει ανεπηρέαστη όταν της λείπουν ο Δέλλας και ο Ζήκος. Και ο Φερέρ πληρώνει το λάθος του να μην επιμείνει το περασμένο καλοκαίρι στην απόκτηση δύο ακόμη ακραίων αμυντικών. Ο Χάρης Παππάς πήρε μια ακόμη απόδειξη ότι αδικεί τον εαυτό του που δεν «σκοτώνεται» με διάθεση στις προπονήσεις.
Ο Πανιώνιος του Λίνεν δεν έχει κάνει βήματα προόδου μόνο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του. Κάνει σταθερά βήματα αλλαγής της νοοτροπίας του. Η φανέλα του όσο πάει και βαραίνει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Ο Φανούρης Γονδουλάκης είναι καλύτερος από όσο νόμιζε. Και θα γίνει ακόμη καλύτερος αν γίνει πιο απαιτητικός από τον εαυτό του.
Η Λάρισα παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο UEFA Cup. Και με μεγαλύτερη συγκέντρωση από αυτή που επιδεικνύει στα παιχνίδια της Super League. Αυτό είναι το πρόβλημα που έχει μπροστά του ο Γιώργος Δώνης. Η σωστή λύση στο πρόβλημα θα φέρει την ΑΕΛ στην πρώτη 5αδα του πίνακα. Ο Σίλβα Κλέιτον είδε για πολλοστή φορά ότι αν ξανασυγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο δεν θα στερήσει από τον εαυτό του την ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο.