Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Εθνική μπροστά σε άδειες εξέδρες;


Δυστυχώς τα μηνύματα είναι ανησυχητικά και προβληματίζουν πολύ τα παιδιά της Εθνικής. Η εκτίμηση των παραγόντων της ΕΠΟ δημιουργεί έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η Ελλάδα το ερχόμενο Σάββατο (21.30) στο ΟΑΚΑ μπροστά σε άδειες ή μισοάδειες εξέδρες.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να πέφτουν ψυχολογικά στη σκέψη ότι μπορεί να παίξουν για πρώτη φορά στη μετά Euro 2004 εποχή μπροστά σε μισοάδεια εξέδρα ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ηδη άρχισαν να απευθύνουν κάλεσμα προς τον κόσμο να πάει στο ΟΑΚΑ. Και την ίδια στιγμή σκέπτονται ότι είναι κατάντια να ζητούν, ως πρωταθλητές Ευρώπης και πρωτοπόροι στο γκρουπ της προκριματικής φάσης του Euro 2008, από τον κόσμο το αυτονόητο, να γεμίσει το ΟΑΚΑ για να βοηθήσει την Ελλάδα να κάνει απέναντι στη Βοσνία ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης.
Το ψυχολογικό χτύπημα που θα δεχθούν το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου αν αντικρίσουν μισοάδειες εξέδρες είναι ικανό να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που προκάλεσε η συμπεριφορά μιας μερίδας Ελλήνων το βράδυ της βαριάς ήττας από την Τουρκία.