Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Η νέα εφημερίδα του ΔΟΛ

Δεν έχω λόγια για τα μηνύματά σας. Επειδή τούτες τις ημέρες όμως δεν προλαβαίνω να απαντήσω προσωπικά σε όλα, όπως κάνω πάντοτε όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε γίνει μια παρέα, κρεμάω αυτό το σημείωμα.
Ναι, αποδέχθηκα την πρόταση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη για να αναλάβω τη διεύθυνση της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας που πρόκειται σύντομα να εκδώσει. Τα 6 χρόνια που πέρασα στο «Βήμα» με κάνουν να αισθάνομαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα είναι ποιοτικό.
Μέχρι εκείνη την ημέρα, που ελπίζω ότι θα ξανασυναντηθούμε στο χαρτί, θα με βρίσκετε εδώ. Και φυσικά θα μαθαίνετε τα νέα μου.
Ειλικρινά, δεν μπορώ να βρω τρόπο για να ανταποδώσω τα συναισθήματα που μου «δίνετε». Θεωρήστε αυτονόητο ότι με γεμίζουν ευθύνη για το επόμενο βήμα μου στη δημοσιογραφία.
Η επαφή μαζί σας με κάνει να αισθάνομαι ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος. Και αυτό το blog δεν πρόκειται να χάσει τη ζωντάνια του όταν θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα. Συνεχίστε να με προβληματίζετε με τα μηνύματά σας. Το ίδιο προσπαθώ με τα κείμενά μου.