Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μέριμνα του ΠΣΑΠ για τους «άστεγους» ποδοσφαιριστές

Αυτή είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία, σαν αυτές που λαμβάνουν χρόνια τώρα οι σύνδεσμοι των ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη. Ο ΠΣΑΠ οργανώνει φιλικό αγώνα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, για να τους βοηθήσει με αυτό τον τρόπο να βρουν ομάδα και συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ δίνει τις λεπτομέρειες: «Η αναμέτρηση μεταξύ των ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών Ελλάδας και Βουλγαρίας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ., στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης. Αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει την αρχή για την πραγματοποίηση κι άλλων παρόμοιων αγώνων με τη συμμετοχή ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών ενώ θα ακολουθήσει, για την επόμενη χρονιά, η συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στο τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών, FIFPro.
Ο Π.Σ.Α.Π. κάνει την αρχή προκειμένου να βοηθήσει τους συναδέλφους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα όπως και της Β´ και Γ´ Εθνικής κατηγορίας και σήμερα δεν έχουν ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Γραμματέα του Π.Σ.Α.Π. Κώστα Πούλιο στο τηλέφωνο 6944 332455.
Το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο θα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τους συναδέλφους, εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου, να βρεθούν στο προσκήνιο και να δείξουν τις αρετές τους. Τον αγώνα άλλωστε θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι ομάδων, προπονητές αλλά και άλλοι που θα έχουν τη δυνατότητα να δούν από κοντά ελεύθερους ποδοσφαιριστές και να έλθουν σε επαφή μαζί τους ώστε να τους επιλέξουν για τη στελέχωση ομάδων που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες τους».