Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα και τα sold out της "Εξέδρας"!


Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στέλνετε, στην «Εξέδρα», με κάθε τρόπο, με τηλεφωνήματα, sms, φαξ, emails ένα «ευχαριστώ» για την προσφορά των συμπληρωμένων albums της Panini για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάπως έτσι φανταζόμουν, όπως έγραψα στην «Εξέδρα» λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προσφοράς, ότι θα αντιδρούσατε. Διότι ήμουν χρόνια τώρα πεπεισμένος ότι στην Ελλάδα κυκλοφορούν πολλοί αυθεντικοί και ρομαντικοί ποδοσφαιρόφιλοι. Γι’ αυτό και επέμεινα πολύ σε αυτή την προσφορά. Και αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που μας οδήγησε, όλα τα παιδιά της «Εξέδρας» στην επιλογή να προσφέρουμε δωρεάν αυτά τα albums. Σε αυτή την περίοδο, της οικονομικής κρίσης, θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες να κάνουν κτήμα τους μια πολύ σπάνια συλλογή, την συλλογή – σημείο αναφοράς των Μουντιάλ.

Δεν μπορώ εύκολα να αποτυπώσω σε ένα σημείωμα το μέγεθος της χαράς μας για την ανταπόκρισή σας. Δεν είναι τα sold out που κάνει η «Εξέδρα» αυτά που μας ικανοποιούν περισσότερο. Είναι τα σχόλιά σας, η δική σας αντίδραση σε αυτή την προσφορά που μας έχει φτιάξει το κέφι. Διότι αυτού του είδους τη σχέση θέλαμε εξαρχής να οικοδομήσουμε με τους αναγνώστες της «Εξέδρας». Αυτού του είδους τους αναγνώστες επιδιώκαμε να φέρουμε στην εφημερίδα που με πολύ μεράκι και κόπο δημιουργούμε καθημερινά οι περίπου 100 άνθρωποι που δουλεύουμε στην παραγωγή αυτού του εντύπου.
Στεναχωριόμαστε όλοι πολύ που δεν μπορούμε να μοιράσουμε περισσότερα φύλλα και περισσότερα albums στους αναγνώστες. Αυτό συμβαίνει επειδή τα albums τυπώθηκαν στην Ιταλία με την φροντίδα και την υπογραφή της Panini. Δεν ήταν, έτσι, δυνατόν να φέρουμε σε τόσο σύντομο χρόνο από την Ιταλία περισσότερες συλλογές.

Καθημερινά δημοσιεύουμε στην εφημερίδα το τηλέφωνο και τη διεύθυνση του γραφείου διεκπεραίωσης του ΔΟΛ (Χρήστου Λαδά 1). Μπορείτε να απευθυνθείτε εκεί για να βρείτε και να προμηθευτείτε όποιο album δεν προλάβατε να αποκτήσετε. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα σας είναι πιο εύκολο να βρείτε την «Εξέδρα», διότι θα κυκλοφορήσουν περισσότερα φύλλα με τις συλλογές. Προτού μπούμε στην δεύτερη εβδομάδα, με τα albums των δεκαετιών του ’90 και του ’00.
Με ικανοποιεί αφάνταστα η ανταπόκριση των αναγνωστών σε αυτή την προσφορά. Διότι τούτες τις μέρες οι Ελληνες αναγνώστες αποδεικνύουν ότι δεν είναι μόνο της κατηγορίας αυτών που λαχταρούν για οπαδική δημοσιογραφία και οπαδικά έντυπα, αλλά και ότι κυκλοφορούν πολλοί που είναι έτοιμοι να εκτιμήσουν μια παραγωγή σαν τις συλλογές του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην «Εξέδρα» σας προσφέρουμε καθημερινά μια ένθετη έκδοση με την επικαιρότητα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και έρχονται δύο περιοδικά, ένα το Σάββατο, αφιερωμένο στην Εθνική Ελλάδας, και ένα λίγες ημέρες αργότερα, τον οδηγό της διοργάνωσης, ένα περιοδικό 120 σελίδων. Σας ετοιμάζουμε πολλά και για τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων. Με στόχο να προσφέρουμε πάντοτε το παιχνίδι από την καλύτερη θέση.

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για τα μηνύματα, κι ας μην προλαβαίνω, λόγω της πίεσης και του φόρτου εργασίας, να απαντώ προσωπικά σε όλα. Τα διαβάζω όλα. Και είναι η καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε στην «Εξέδρα».