Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Και τώρα φανέλες και Παγκόσμια Κύπελλα!

Ολοκληρώσαμε την προσφορά μας, στην «Εξέδρα», νομίζω την κατάλληλη στιγμή. Χάρη στην συλλογή των albums της Panini είχαμε όλοι την ευκαιρία να μπούμε στο κλίμα, να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το multiethnic πανηγύρι της μπάλας. Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε η συλλεκτική κασετίνα που ετοιμάσαμε για να φυλάξουμε τα albums στη βιβλιοθήκη μας. Ηταν νομίζω η καλύτερη προστασία για να αντέξουν στη φθορά του χρόνου και να παραδοθούν σε καλή κατάσταση στα παιδιά μας.

Συνεχίζουμε τα δώρα στην «Εξέδρα» με στόχο να σας παραδώσουμε κι άλλα αναμνηστικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και το ίδιο το Κύπελλο. Μέσα από μια προσφορά που θα τρέχει από αύριο στην «Εξέδρα» θα χαρίσουμε αυθεντικές εμφανίσεις των πρωταγωνιστών και αυθεντικά αντίτυπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χαίρομαι να λαμβάνω μηνύματα με προτάσεις και παρατηρήσεις. Και όπως έχετε διαπιστώσει απαντώ σε όλα, έστω με κάποια καθυστέρηση που οφείλεται στην πίεση της δουλειάς. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια που κάνουμε στην «Εξέδρα».