Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Εδώ, στα play offs καίγεται, και η ΑΕΚ χτενίζεται…


Στον ΠΑΟΚ ένα ζήτημα τόσο σοβαρό, σαν την παραμονή ή την αποχώρηση του προπονητή που είχε την ευθύνη της ομάδας για μια 3ετία, ανοίγει τώρα, που έχουν τελειώσει οι αγώνες που καθόριζαν την φετινή μοίρα του συλλόγου και της εταιρείας. Ο ΠΑΟΚ περίμενε πρώτα να ολοκληρώσει την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του και μετά να ανοίξει αυτή την κουβέντα, που όπως είναι πολύ λογικό επηρεάζει τη ζωή της ομάδας. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης περίμενε να τελειώσουν οι αγώνες για να κάνει την τελευταία και πιο καθοριστική συζήτηση με τον προπονητή.

Στην ΑΕΚ, την ώρα που, θεωρητικά, θα έπρεπε όλοι να καίγονται για τις νίκες στα play offs ώστε να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη φετινή ζημιά και να πάρουν προνομιακό ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, εδώ και δύο εβδομάδες μοιάζει να μην ασχολείται κανείς με τα παιχνίδια, μοιάζει να ασχολούνται όλοι με το power game ενόψει της επόμενης σεζόν. Μοιάζει με λεπτομέρεια ότι την Τετάρτη η ΑΕΚ παίζει για το οικονομικό και αγωνιστικό μέλλον της κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Προέχουν άλλα ζητήματα, όπως ο διαγωνισμός των Αδαμίδη – Μπάγεβιτς για το ποιος θα επιβάλει τον εαυτό του στην ΑΕΚ της επόμενης σεζόν.

Προτού καν τελειώσει αυτή η σεζόν, μοιάζει να χάνεται και η επόμενη για την ΑΕΚ. Λες και την παίρνει την ΑΕΚ να πετάει χρονιές, σε μια εποχή που εκτός από τους τίτλους πάει να ξεχάσει και τον πρωταθλητισμό.