Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Το νέο μεγάλο σκάνδαλο του αθλητισμού



Η υπόθεση είναι εξοργιστική! Πραγματικά εξοργιστική! Και το αδιανόητο είναι ότι ο Γιώργος Ορφανός και ο Σταύρος Δουβής, όχι μόνο δεν διώκονται από τις Αρχές, αλλά έχουν και το θράσος να εμφανίζονται μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα για να μιλήσουν για το θέμα. Δεν ντρέπονται που ευθύνονται για ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο. Δεν ντρέπονται που έχουν χρεώσει την Ελλάδα με 10 εκατ. ευρώ για μια εκδήλωση που δεν έγινε ποτέ. Και εμφανίζονται μπροστά σε κάμερες, σε μια εποχή που ο μέσος Ελληνας τελεί υπό τη σύγχυση και την οργή που του έχουν προκαλέσει τα μέτρα που του επέβαλε η κυβέρνηση.

Ο αθλητικός Τύπος είχε θίξει ελάχιστα το συγκεκριμένο θέμα στο παρελθόν. Εχει μεγάλο χρέος να ασχοληθεί με αυτό από ‘δω και στο εξής. Δεν είναι δυνατόν να μείνουν ατιμώρητοι οι υπεύθυνοι αυτού του σκανδάλου.

Το φοβερό είναι ότι ο Ορφανός, ο πρώτος υφυπουργός Αθλητισμού που πήρε στα χέρια του φάκελο με «σημαδεμένα» ποδοσφαιρικά παιχνίδια από την UEFA, ο οποίος δεν έκανε απολύτως τίποτα για να διαλευκάνει την υπόθεση, εμφανίζεται σήμερα στα κανάλια για να κάνει υποδείξεις στις αρχές σχετικά με το πώς πρέπει να χειριστούν την υπόθεση των φακέλων…