Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Η στάση της «Εξέδρας» απέναντι στον ΠΑΟΚ

Μου δίνουν μεγάλη χαρά τα μηνύματα που λαμβάνω τον τελευταίο καιρό από οπαδούς του ΠΑΟΚ σχετικά με τη στάση της «Εξέδρας των σπορ» απέναντι στην ομάδα. Με φέρνει σε δύσκολη θέση και γι’ αυτό δεν κάνω αναφορές στα σημειώματά μου στην «Εξέδρα». Δεν κρύβω όμως ότι με κάνει περήφανο η επιλογή που κάναμε πριν από περίπου 26 μήνες να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες της Βόρειας Ελλάδας με την ίδια φιλοσοφία που αντιμετωπίζουμε αυτές της Αττικής. Και χαίρομαι που η πίστη και η εμπιστοσύνη που δείξαμε στο project του ΠΑΟΚ αναγνωρίζεται τόσο από τους ποδοσφαιρόφιλους όσο και (ειδικά) από τους ΠΑΟΚτσήδες.

Η «Εξέδρα» έβαλε από την αρχή τον ΠΑΟΚ στη θέση του. Τον αντιμετώπισε όπως του πρέπει και όχι όπως τον είχαν μάθει να του συμπεριφέρονται. Και με ικανοποιεί πολύ που αυτή η στάση της «Εξέδρας» αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται τόσο από τις κυκλοφορίες στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη όσο και από τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και από τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου αφήνουν πολύ χρόνο για να απαντώ ξεχωριστά σε κάθε ένα από τα μηνύματα που λαμβάνω τούτες τις μέρες από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Να ξέρετε ότι τα διαβάζω όλα και με γεμίζουν ικανοποίηση.