Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Η κάλυψη του τελικού του Champions League

Η σημερινή είναι από τις μέρες που με βρίσκουν να καμαρώνω πολύ που είμαι διευθυντής στην «Εξέδρα των σπορ». Σήμερα παραδώσαμε στον αναγνώστη μια ένθετη εφημερίδα για το γεγονός της χρονιάς στο επίπεδο των συλλόγων, τον τελικό του Champions League. Και είχαμε να του προσφέρουμε θεματογραφία που δεν υπήρχε στο internet, ούτε καταργήθηκε στη διάρκεια της ημέρας από τα websites.

Η «Εξέδρα» είχε σήμερα το άρθρο του Φραντς Μπεκενμπάουερ και του Σέσαρ Λουίς Μενότι. Η ανάλυσή τους για τον τελικό, γραμμένη αποκλειστικά για τους αναγνώστες της «Εξέδρας» στην Ελλάδα. Είχαμε την χαρά να φιλοξενούμε συνέντευξη του Μάσιμο Μοράτι και του Ούλι Χένες, δηλαδή των προέδρων της Ιντερ και της Μπάγερν. Δώσαμε χώρο σε παλιούς συνεργάτες του Ζοσέ Μουρίνιο και του Λουίς Φαν Γκάαλ, τον Μίκαελ Ράιζιγκερ και τον Κάρλος Σεκρετάριο, για να τους αναλύσουν και να τους ακτινογραφήσουν. Και παρουσιάσαμε μέσα από μια σειρά από infographics, που όμοιά τους δεν συναντά κανείς στον ελληνικό Τύπο, όλη την φετινή ιστορία των δύο αντιπάλων και όλη την ιστορία του Champions League.

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για όλους εμάς στην «Εξέδρα» είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Για να συνεχίσουμε την μικρή παράδοση της άρτιας κάλυψης των μεγάλων γεγονότων, που έχουμε δημιουργήσει από το 2008 μέχρι σήμερα. Μείνετε κοντά μας και κάντε την κρίση σας!

Υ.Γ. Ως οπαδός της Μπάγερν, περιμένω με ανυπομονησία τον μεγάλο τελικό. Και έχω ήδη φροντίσει να βρω ραδιόφωνο, για να ακούω Χρήστο Σωτηρακόπουλο.