Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Χάρη στο twitter οι ξένοι του αθλητισμού έρχονται πιο κοντά από τους Ελληνες


Οι στιγμές twitter δίνουν καθημερινά και περισσότερο την ευκαιρία στους φιλάθλους να προχωρήσουν σε μεγαλύτερο βάθος τη σχέση τους με τα πρόσωπα, τους πρωταγωνιστές της διεθνούς αθλητικής σκηνής. Διότι σε αντίθεση με τους Έλληνες οι ξένοι σούπερ σταρς του αθλητισμού έχουν ανακαλύψει, ξαναβρεί και εκμεταλλευτεί την χαρά της επικοινωνίας με τους θαυμαστές τους.

Οι στιγμές twitter σου επιτρέπουν να δεις και να μάθεις πώς τα πέρασε ο Ρόμπι Φαν Πέρσι στο πάρτι του Τιέστο, να συναντήσεις τον Πουγιόλ με το αίσθημα σε μια παραλία της Ιμπιζα και να τον δεις να τρώει σαλιγκάρια, προτείνεις στον Ρούνι ποιο τραγούδι να πει στο Καραόκε πάρτι, συμμετέχεις στην κουβέντα με τον Οουεν για τις μεταγραφές στην Αγγλία, παίζεις στον διαγωνισμό του Φέρντιναντ και κερδίζεις δώρα.

Χάρη στο twitter οι ξένοι σταρς του αθλητισμού σου επιτρέπουν να τους πλησιάσεις πολύ περισσότερο από όσο σε αφήνουν οι Έλληνες, κι ας τους έχεις αυτούς μπροστά σου. Κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι οι πιτσιρικάδες κολλάνε ολοένα και περισσότερο με τα ξένα πρωταθλήματα και το champions league από όσο κολλάνε με τη Superleague.