Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Κι όμως, στη σημερινή Ελλάδα γίνονται και έργα!Αυτό το βίντεο, όπως και όλα τα υπόλοιπα από το Αγρίνιο, είναι εντελώς ξένο με την σημερινή εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εντελώς ξένο με την σημερινή εικόνα της Ελλάδας, στην οποία μοιάζει να μη ζει, να μη κινείται τίποτα. Σε αυτό το περιβάλλον, το ελληνικό, ο Παναιτωλικός συνεχίζει να δημιουργεί, να επενδύει, να υλοποιεί το σχέδιό του για την επιστροφή του στη βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτές τις μέρες αντί να ξοδεύει τα λεφτά σε λαδώματα και νταραβέρια, τα ξοδεύει στην δημιουργία μιας νέας εξέδρας στο γήπεδό του. Και ετοιμάζεται να ξηλώσει τον χλοοτάπητα, για να βάλει καινούργιο. Πατήστε pause και αναρωτηθείτε πόσες εταιρείες του ποδοσφαίρου κάνουν το ίδιο αυτή την εποχή. Πόσες δημιουργούν υποδομή.

Εργα δεν γίνονται, στο Αγρίνιο, μόνο στο γήπεδο. Γίνονται και στο προπονητικό κέντρο. Στο μεγαλύτερο, σε έκταση, προπονητικό κέντρο που υπάρχει στην επικράτεια.

Δεν έχω ιδέα για το πλάνο ενίσχυσης - βελτίωσης του ρόστερ του Παναιτωλικού. Γι' αυτό και δεν μπορώ να έχω άποψη σχετικά με το αν μπαίνει ή όχι, αγωνιστικά, σε καλύτερο δρόμο η ομάδα, για να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Superleague. Ενας σύλλογος που βάζει τέτοιες προδιαγραφές στον εαυτό του όμως, με τις υποδομές, δεν γίνεται να μη βρει τον δρόμο, δεν γίνεται να μην καταφέρει να μεγαλώσει.