Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

"Κάνετε πόλεμο στην Καβάλα"...


Στη διάρκεια των τελευταίων ετών άκουγα, πού και πού, παράπονα από οπαδούς της Καβάλας. Γιατί δεν ασχολείσαι πολύ με την Καβάλα, γιατί δεν προβάλλεται πολύ η Καβάλα από την "Εξέδρα", και διάφορα άλλα τέτοια. Προσπαθούσα, σε κάθε μου απάντηση σε τέτοια μηνύματα, να εξηγήσω στους οπαδούς της Καβάλας ότι δεν είχα τίποτα εναντίον της Καβάλας, αλλά δεν μου άρεσε και δεν με ενέπνευσε ποτέ αυτό που συνέβαινε στην Καβάλα. Θα ήθελα πολύ λοιπόν να τους ακούσω τώρα, που ο Ψωμιάδης πήρε την απόφαση να εξαφανίσει την Καβάλα από το ποδόσφαιρο προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Είναι κρίμα για αυτούς που παραμυθιάστηκαν. Κι όλη αυτή η ιστορία μου έφερε στο μυαλό τη στάση οπαδών της ΑΕΚ τον καιρό της διοίκησης του Ψωμιάδη, τότε που κατηγορούσαν όσους επέμεναν να λένε και να γράφουν την αλήθεια για αυτό που συνέβαινε ότι κάνουν πόλεμο στην ΑΕΚ. Κι αυτοί ζούσαν στο παραμύθι τους.

Στο παραμύθι του θα ζήσει και ο Ηρακλής αν τελικώς προχωρήσει όλο αυτό το προκλητικό σχέδιο. Και θα υπάρξουν και εκεί οπαδοί που θα φωνάξουν "κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή" προς όποιον τολμήσει να τους πει ή να τους γράψει την αλήθεια. Μέχρι την ημέρα που θα αποφασίσει ο Ψωμιάδης θα συνεχίσει την περιοδεία του και θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό, τον επόμενο προορισμό.

Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σαν την Ελλάδα. Ολα επιτρέπονται, όλα μπορούν να συμβούν. Διότι κανείς δεν νοιάζεται και κανείς δεν έχει τα κότσια να επιβάλει την τήρηση των κανόνων του παιχνιδιού. Βοήθειά μας.