Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Υποστηρικτές που δεν υποστηρίζουν το AEK Supporters εγχείρημά τους




Διαβάζω και ακούω όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Supporters A.E. εγχείρημα στην ΑΕΚ και απορώ πώς είναι δυνατόν να έχει ήδη αφεθεί στην τύχη της αυτή η προσπάθεια, της οποίας το αποτέλεσμα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ΑΕΚ.

Δεν γίνεται να ενημερώνουν καθημερινά για την αύξηση του κεφαλαίου, επειδή απαγορεύεται. Δεν μπορούν οι μπροστάρηδες του εγχειρήματος να πείσουν όσους αμφιβάλλουν για το πού κα πώς θα πηγαίνουν τα λεφτά, δηλαδή αυτούς που περιμένουν μέχρι την 30η Ιουνίου και δεν βάζουν τα χρήματά τους επειδή φοβούνται ότι αυτά θα πάνε να καλύψουν τις παλιές οφειλές της ΠΑΕ. Δεν έχουν πειστική απάντηση πάνω στο πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια της Morgan Stanley στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ που θα έδινε ή θα δώσει πραγματική υπόσταση και προοπτική στους Supporters.

Ήταν φανερό εξαρχής ότι αυτό το εγχείρημα στήθηκε στο πόδι, λόγω της πίεσης του χρόνου. Κατανοητό. Αυτό που μοιάζει σήμερα αδιανόητο είναι ότι αυτοί που τρέχουν το εγχείρημα δεν έχουν, δεν επεξεργάζονται, δεν βρίσκουν πειστικά επιχειρήματα για να καλύψουν και να πείσουν ή, πολύ περισσότερο, να σπρώξουν τον κόσμο προς την μαζική συμμετοχή.

Το έχω σημειώσει πολλές φορές, η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να κάψει το χαρτί της συμμετοχής του κόσμου της στην χρηματοδότηση της ομάδας. Αν συνεχίσουν να μην πείθουν αυτοί που το τρέχουν, αυτό θα πετύχουν: την αποτυχία του εγχειρήματος, που θα δημιουργήσει την εσφαλμένη εντύπωση ότι ο κόσμος της γυρίζει της ΑΕΚ την πλάτη. Και μετά;