Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Ο ορισμός της λογικής επένδυσης


Θυμάμαι ακόμη συναδέλφους και φίλους μου να με πειράζουν, στη διάρκεια αγώνων του Αρη, για την εκτίμηση που είχα κάνει το καλοκαίρι ότι ο Θανάσης Παπάζογλου θα εξελιχθεί σε αποκάλυψη. Τα όσα είχα ακούσει στο παρελθόν και τα όσα είχα δει από τον 19χρονο επιθετικό στις συμμετοχές του στην Εθνική Νέων με είχαν πείσει. Όπως αποδεικνύεται αυτά έπεισαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Το καλοκαίρι, στη διάρκεια των ημερών που έβρισκαν τη διοίκηση του Αρη να αναζητά έναν σέντερ φορ λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον καιρό εκείνο ο Σέρχιο Κόκε, είχα συζητήσει πολλές φορές στο ραδιόφωνο για το λάθος που θα έκαναν οι «κίτρινοι». Διότι στα δικά μου μάτια δεν υπήρχε πιο συμφέρουσα επιλογή από την επένδυση πάνω σε ένα Ελληνόπουλο που είχε δώσει μια σειρά από δείγματα που έπειθαν ότι άξιζε την εμπιστοσύνη μιας σεζόν – ευκαιρίας.
Σήμερα ο 19χρονος επιθετικός με το σχεδόν μηδενικό συμβόλαιο ετοιμάζεται να υπογράψει νέο. Και κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη με την αυτοπεποίθηση που πηγάζει από τα γκολ και την εμφάνιση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Αρης έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη έναν 19χρονο φορ. Έναν παίκτη με ικανότητα να αγωνιστεί στην πιο ακριβή θέση του ποδοσφαίρου.