Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού

Εγραφα χθες στο blog μου για την ευκαιρία που δίνουν τα info graphics της «Εξέδρας» στον αναγνώστη να παίρνει καλύτερα περισσότερη γνώση σε λιγότερο χώρο και λιγότερο χρόνο ανάγνωσης. Μια καλή απόδειξη που τεκμηριώνει αυτόν τον ισχυρισμό είναι η προβολή που κάναμε σήμερα, σε μια σελίδα, των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε μια σελίδα ο αναγνώστης μπορεί να πάρει όλες τις πληροφορίες, εύπεπτα, δίχως να κουραστεί το μάτι και το μυαλό του. Και φυσικά μπορεί να κρατήσει αυτή τη σελίδα στο αρχείο του, για να ανατρέξει σε αυτή κάθε φορά που θέλει να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα, τον προϋπολογισμό λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτή ήταν μια από τις βασικές επιθυμίες μας τον καιρό που επιχειρούσαμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες για μια σύγχρονη αθλητική εφημερίδα. Η «Εξέδρα» πρωτοπορεί στα info graphics, παρουσιάζοντας δουλειές που δεν υπάρχουν ούτε στα πιο εξελιγμένα ελληνικά έντυπα και απαντώνται σπάνια ακόμη και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αθλητικές εφημερίδες.