Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Το AEL FC Arena θα είναι κρίμα να γίνει έδρα Β' Εθνικής



Ηταν όσο καλό περίμενα ότι θα το έβρισκα, τον καιρό που το παρατηρούσα από τις φωτογραφίες και την τηλεόραση. Ενα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό γήπεδο, που το ζηλεύεις. Ενα κτίσμα που σε εντυπωσιάζει όταν σκέφτεσαι ότι κατασκευάστηκε σε μια επαρχιακή πόλη και είναι υψηλών προδιαγραφών, σε μια χώρα που παίζει ποδόσφαιρο σε κοτέτσια ή αφιλόξενα, για το άθλημα, στάδια.

Η Εθνική ομάδα κέρδισε ακόμη μια έδρα. Διότι τέτοια, έδρα είναι η AEL FC Arena, όπως διαπιστώσαμε στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού, όταν οι πιτσιρικάδες fans της Εθνικής άρχισαν να φωνάζουν λόγω του ενθουσιασμού που τους προκάλεσε το γκολ του Φετφα και οι συνδυασμοί των μεσοεπιθετικών, μαζί με τις τελευταίες καλές ευκαιρίες.



Δεν έχω ιδέα αν η Εθνική θα το χρησιμοποιήσει σύντομα ξανά, για επίσημο παιχνίδι. Θεωρώ όμως ότι θα πρέπει να το σκεφτεί. Διότι χθες, με περίπου 10 χιλιάδες θεατές, έμοιαζε έδρα. Ηταν έδρα. Δίχως μπινελίκια και μαζική γκρίνια από τις εξέδρες. Σε πόσα ελληνικά γήπεδα της συμβαίνει αυτό της Εθνικής;

Σκοπεύω να γράψω πολλά για την ΑΕΛ, τον φόβο του υποβιβασμού, τον Πηλαδάκη, τον Κωστένογλου, όσα συμβαίνουν και δεν συμβαίνουν στη Λάρισα, σε ένα από τα σημειώματα των επόμενων ημερών στην "Εξέδρα".