Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Τα δώρα της «Εξέδρας των Σπορ»


Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, στην «Εξέδρα» βρίσκουμε τον τρόπο να προσφέρουμε δώρα στους αναγνώστες. Μοιράσαμε τις τελευταίες περίπου 50 ημέρες περισσότερες από 20 φανέλες των ομάδων που έφεραν τις υπογραφές των πιο γνωστών ποδοσφαιριστών και μπασκετμπολιστών. Και τώρα δίνουμε, σε συνεργασία με το Travel Plan, την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να κερδίσουν ένα ακριβό ταξίδι με προορισμό τη Νότιο Αφρική, για να δουν από κοντά την Ελλάδα στο Μουντιάλ.




Την Δευτέρα η εφημερίδα προσφέρει δωρεάν στους φίλους του Παναθηναϊκού μια διπλή γιγαντοαφίσα με την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και τον MVP του Τριφυλλιού Τζιμπρίλ Σισέ. Και έχουμε μπροστά μας αρκετά ακόμη δώρα για τους αναγνώστες της «Εξέδρας».

Σε μια περίοδο κρίσης, η οποία επηρεάζει, πέρα από όλα τα άλλα, αρνητικά και τις εμπορικές επιδόσεις των media και των εφημερίδων ειδικότερα, η «Εξέδρα» παρουσιάζει πρόοδο, ανάπτυξη και αύξηση εμπορικών εσόδων. Γεγονός που τεκμηριώνει τον ισχυρισμό μου ότι ο αθλητικός Τύπος στην Ελλάδα έχει πολύ καλή προοπτική, αρκεί να την δει κανείς με ανοιχτά μάτια και ανοιχτό κεφάλι.