Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Διαφημίσεις ή high lights;




Οι αναλυτές της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής αγοράς αναρωτιούνται αν έχει αρχίσει να πέφτει η τιμή του. Στα 27 του έχει ήδη αρχίσει να πουλά λιγότερο. Οι αναλυτές του αγωνιστικού τομέα του ποδοσφαίρου διακρίνουν στο παιχνίδι του έλλειψη αυτοπεποίθησης και κακή φυσική κατάσταση.
Πριν από μερικές μέρες είχα την τύχη να κουβεντιάσω με έναν από τους πιο στενούς παρατηρητές της πορείας του. Η εντύπωση που του δίνει τους τελευταίους μήνες ο Ροναλντίνιο τον οδηγεί στην εκτίμηση ότι το πείσμα τον ξαναφέρνει στο παιχνίδι.
Ο Βραζιλιάνος έδινε την τελευταία διετία την εντύπωση ότι ανακάλυψε τη χαρά του επιχειρείν και έχασε τη χαρά του παιχνιδιού. Τα τηλεοπτικά σποτ και οι διαφημίσεις έγιναν περισσότερα από τα γκολ και τα high lights. Ο τελευταίος δύσκολος χρόνος όμως τον έβαλε σε σκέψη, αν ο παρατηρητής – συνομιλητής μου έχει ερμηνεύσει σωστά τη συμπεριφορά του Ροναλντίνιο.
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να χάνει συναντήσεις με τον αδερφό και τους λοιπούς ατζέντηδές του. Κερδίζει χρόνο από τις μπίζνες για να ασχοληθεί και πάλι με το παιχνίδι. «Στοιχημάτισε πάνω του για τον αριθμό των γκολ στην primera division», ήταν το tip του συνομιλητή μου. Δεν παίζω στοίχημα. Οσοι παίζετε, λάβετε υπόψη την εκτίμηση ενός Ronaldinho specialist.

Δεν υπάρχουν σχόλια: