Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Η ανάγνωση της 10ης αγωνιστικής


* Οταν θέλει, η Αστυνομία μπορεί να κάνει καλή δουλειά. Ποιος πίστευε ότι τα ΜΑΤ και αυτοί που τα κατευθύνουν θα κατάφερναν να εκκενώσουν μια εξέδρα με 800 οπαδούς μιας ομάδας δίχως ούτε μια ροπαλιά;
* Οι 800 δεν αρκεί τελικώς να μην κάνουν επεισόδια. Στην ελληνική κοινωνία του 2007 είναι υποχρεωμένοι να αστυνομεύουν την εξέδρα τους και να ορμούν στους 10 ανεγκέφαλους.
* Ο Εντσον Ράμος είναι το μεγαλύτερο στοίχημα του Σέρα Φερέρ. Αν τον βελτιώσει, θα αποκτήσει ένα από τα πιο προικισμένα μπακ χαφ στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.
* Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θα μείνει πολύ στην Ελλάδα.
* Κάποιος πρέπει να τραβήξει το αφτί του Παπασταθόπουλου. Η συμπεριφορά του προς τους διαιτητές ανήκει σε μια άλλη εποχή. Θα κάνει μεγάλη ζημιά στον εαυτό του αν συνεχίσει.


* Ο Ζοσέ Πεσέιρο θα ζήσει με τον κίνδυνο της κατάρρευσης της ομάδας που χτίζει αν δεν πάρει δημιουργική βοήθεια από τον Ιβανσιτς, τον Νίνη, τον Γκονζάλες. Ενας Καραγκούνης δεν φτάνει για να δημιουργεί. Κι όσο ο Παναθηναϊκός θα παίζει με δύο και τρεις ανασταλτικούς μέσους δεν θα καταφέρει να αναπτυχθεί κάθετα.
* Εχει μεγάλη πλάκα να ακούς αυτόν που ετοιμαζόταν να σκουπίσει τον προπονητή της ομάδας του να μιλά σήμερα για έξοδο στο κύπελλο UEFA με τον ίδιο προπονητή.
* Ο Κατσαβάκης παραμένει προπονητής πολυτελείας για ομάδες με το ρόστερ και το βεληνεκές του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
* Ο Μπάγεβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει τον Αρη για παραπάνω από αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα.
* Ο Εργοτέλης έκανε μεγάλο λάθος το καλοκαίρι που δεν απέκτησε έναν φορ.
* Η Λάρισα πληρώνει ακριβά το κόστος της παρουσίας στο κύπελλο UEFA. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις τσιπ στο μυαλό του ποδοσφαιριστή από Ευρώπη σε Ελλάδα.
* Ο Πανιώνιος δεν είναι αυτό που έδειχνε στην αρχή. Ούτε ο Ηρακλής.
* Ο Λούα Λούα είναι καλός παίκτης. Ο Κοβάσεβιτς τεράστιος.
* Ο Ελληνας διαιτητής ξεπερνά κάθε εβδομάδα τις προσδοκίες. Και την φαντασία.