Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Μια υπογεγραμμένη μπάλα του Euro 2004 σε δημοπρασία


Μια καλή ευκαιρία για συλλέκτες. Το Ελληνοαμερικάνικο ίδρυμα δημοπρατεί μια μπάλα που χρησιμοποιήθηκε σε αγώνα του Euro 2004, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών και του Οτο Ρεχάγκελ. Αν ενδιαφέρεστε να την διεκδικήσετε, διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα του σχετικού δελτίου Τύπου.

«Στην τεράστια ποικιλία συναρπαστικών αντικειμένων στη δημοπρασία των Gabby Awards έχει προστεθεί μια μπάλα ποδοσφαίρου , που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος, όταν η Ελλάδα κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004.Την μπάλα έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες της νικήτριας ομάδας, καθώς και ο προπονητής.
Η μπάλα, ένας ανεκτίμητος θησαυρός για τους λάτρεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα είναι ένα από τα κορυφαία αντικείμενα της δημοπρασίας. Είναι δωρεά του Νίκου Φύριου, ενός γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου και πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Ελλάδας, που υποστηρίζει την αποστολή του Ελληνοαμερικάνικου ιδρύματος και ήθελε να συμβάλει στις προσπάθειες συλλογής κεφαλαίων.
Λόγω της φύσης του αντικειμένου, η οργανωτική επιτροπή έχει θεσπίσει τη μέγιστη προσφορά πλειοδότησης για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν προσφορά , αλλά δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν την απονομή των Gabby Awards στις 4 Ιουνίου. Όποιος ενδιαφέρετε να πλειοδοτήσει για το συγκεκριμένο αντικείμενο μπορεί να στείλει την προσφορά του στο info@gabbyawards.com».