Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μια interactive έκδοση για τον τελικό του Champions League από την «Εξέδρα»!


Εδώ και λίγα λεπτά είναι στον αέρα, στο exedra.gr η νέα ψηφιακή εμπλουτισμένη έκδοση της «Εξέδρας» για τον τελικό του Champions League!

Πρόκειται για μια full interactive έκδοση, γεμάτη κινούμενα γραφήματα, videos, photo galleries, δηλαδή με όλα τα καλά των τελευταίων ευρημάτων της τεχνολογίας που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε μια έκδοση πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Είναι η δεύτερη ψηφιακή εμπλουτισμένη έκδοση της «Εξέδρας» μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Βάλαμε τα δυνατά μας για να φτιάξουμε ένα πλούσιο interactive match program, που θα σας βάλει για τα καλά στο κλίμα της μεγαλύτερης γιορτής του συλλογικού ποδοσφαίρου. Σας εύχομαι να το ευχαριστηθείτε όσο εμείς, και περιμένω τις εντυπώσεις σας.

Υποσημείωση: Αυτές οι εκδόσεις, οι πρώτες στην ιστορία του ελληνικού αθλητικού Τύπου, που ανταγωνίζονται ευθέως τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αντίστοιχες εκδόσεις, είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που χαρακτηρίζουν την «Εξέδρα» μια … παρατημένη εφημερίδα. Είναι Η ΜΟΝΗ ελληνική αθλητική εφημερίδα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει ψηφιακή προοπτική για τον εαυτό της.