Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η «Εξέδρα» νίκησε σε ακόμη έναν τελικό, του Champions League

Μπροστά σε ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό, ποδοσφαιρικό γεγονός, η «Εξέδρα» τεκμηρίωσε ακόμη μια φορά τον ισχυρισμό της ότι προσφέρει το αθλητικό παιχνίδι από την καλύτερη θέση.

Ηταν η μόνη εφημερίδα που παρουσίασε μια ειδική έκδοση και μάλιστα ψηφιακή, τελευταίας τεχνολογίας, για να προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία στον αναγνώστη της.

Με την τεχνική ανάλυση του Γιάννη Χριστόπουλου, την έξοχη εμβάθυνση από τον Φραντς Μπεκενμπάουερ και τον Σέζαρ Λουίς Μενότι, τις γραφικές απεικονίσεις, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις του Ράιαν Γκιγκς και του Νταβίντ Βίγια, και τα σχόλια του Αλέξη Σπυρόπουλου και των άλλων αναλυτών της, η «Εξέδρα» έχει ετοιμάσει τον αναγνώστη της να παρακολουθήσει με γνώση, άποψη και κρίση τον αποψινό τελικό του Champions League.

Για ακόμη μια φορά το ξεφύλλισμα της «Εξέδρας», παραδοσιακό ή ψηφιακό, με κάνει περήφανο για το αποτέλεσμα της δουλειάς των δημοσιογράφων της και των υπόλοιπων μελών της ομάδας που καθημερινά πασχίζει για να παραδίδει ποιοτικές παραγωγές στους αναγνώστες.