Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Μια εφημερίδα που δεν καταργείται από το Internet




Τέσσερις μέρες πριν από την συμπλήρωση των πρώτων τριών ετών της ζωής της, η "Εξέδρα" παρουσίασε σήμερα ακόμη ένα πολύ καλό φύλλο, καθαρό δείγμα εντύπου στην ψηφιακή εποχή.

Με μια πολύ καλή έρευνα, από τον Ηλία Αλεξόπουλο για τον αθλητισμό στα χρόνια της Επανάστασης, με στοιχεία κα ντοκουμέντα που δεν βρίσκει κανείς με μια απλή αναζήτηση στο google.

Με μια συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στον Κώστα Πλιάτσικα, από την οποία προκύπτουν σοβαρά στοιχεία και αποκαλύψεις, μαζί με καταγγελίες για το casetagate.

Mε τεχνικές αναλύσεις των δύο αγώνων της Euroleague από τον Μάνος Μανουσέλη, έναν προπονητή που συμμετείχε στην προηγούμενη Euroleague.

Με μια εφημερίδα γεμάτη προβλέψεις για το στοίχημα. Με αθρογραφία και αναλύσεις που σκάβουν σε μεγαλύτερο βάθος και πλαισιώνουν τα ρεπορτάζ που παρουσιάζουν την ζωή όλων των ομάδων, όλων των αθλημάτων.

Με φύλλα σαν το σημερινό η "Εξέδρα" δείχνει στον αναγνώστη της ότι δεν είναι μια εφημερίδα που καταργείται από τα websites και το internet. Ότι είναι μια εφημερίδα της εποχής, όχι της προηγούμενης.