Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Το μεγαλύτερο γκάλοπ και η δυναμική του ποδοσφαίρου



Αυτή, που έληξε πριν από λίγες ώρες, ήταν η μεγαλύτερη, σε συμμετοχή, ψηφοφορία που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο blog μου. Ψήφισαν 3401 άνθρωποι, για να απαντήσουν στην "ποια ομάδα επιθυμείτε να δείτε στην Superleague;", ερώτηση. Δεν είναι έκπληξη που το περίπου 70% ψήφισε τον ΟΦΗ, διότι η δυναμική και η ιστορία του είναι της πρώτης, όχι της δεύτερης κατηγορίας του ποδοσφαίρου. Είναι όμως έκπληξη που τόσοι άνθρωποι βρήκαν λόγο να επισκεφθούν ένα blog για να ψηφίσουν. Δείχνει πόσο ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και την αγαπημένη τους ομάδα. Δείχνει πόσο μεγάλη απήχηση θα είχε το πρωτάθλημα, της πρώτης, της δεύτερης, της τρίτης κατηγορίας, αν αυτό έπειθε περισσότερο τον μέσο Ελληνα ότι αξίζει να ασχολείται πολύ μαζί του.

Στην "Εξέδρα" δίναμε εξαρχής σημασία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Με την ελπίδα να το δούμε να αλλάζει εικόνα και να ξαναγίνεται πρωτάθλημα κανονικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή στα γκάλοπ που κάνω σε αυτό το blog. Είναι ένα σημαντικό βοήθημα στην προσπάθειά μου να αντιλαμβάνομαι καλύτερα τις αντιλήψεις, τις σκέψεις και την εντύπωση των φίλων των σπορ για όσα συμβαίνουν στα σπορ.