Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος για το "Manual"

Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενηθώ στην εκπομπή του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου, στον NovaΣπορ FM για να κουβεντιάσουμε λίγο για το «Σκίσε το manual». Καμάρωσα πολύ που ένας ειδικός του βιβλίου έκρινε ότι αξίζει τον κόπο να διαβάσει κανείς το μυθιστόρημα που έφτιαξα. Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια στην αθλητική δημοσιογραφία. Και ίσως ο πιο ειδικός για να εκτιμήσει ένα βιβλίο που μιλά για ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και καμάρωσα πολύ με όσα άκουσα από αυτόν για το βιβλίο μου. Και τον ευχαριστώ πολύ για όλες τις συμβουλές που μου έδωσε.

Σήμερα φιλοξενήθηκα και στην αθλητική εκπομπή του Alpha Radio 88.6 της Καβάλας, για μια συζήτηση από την οποία δεν έλειψε η αναφορά στο «Manual». Την περασμένη Πέμπτη «βρέθηκα» στον ΗΧΟ FM 94,2 του Ρεθύμνου, στην εκπομπή «Παίξε Μπάλα», για μια πολλή καλή κουβέντα σχετική με το περιεχόμενο του μυθιστορήματος που έγραψα.

Οι συνάδελφοί μου με τιμούν, διαφημίζουν το βιβλίο μου, προτρέπουν τους αναγνώστες και τους ακροατές να το διαβάσουν. Κι όλο αυτό που συμβαίνει με το «Σκίσε το manual» με γεμίζει ικανοποίηση.