Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για το manual


Σήμερα το «Σκίσε το manual» πήρε ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα που θα μπορούσε να κρεμάσει στο στήθος του. Τα συγχαρητήρια του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ο οποίος δεν περιορίστηκε στην τηλεφωνική μας συνομιλία για να τα εκφράσει. Τα διατύπωσε και δημοσίως στην κουβέντα που είχαμε σχετικά με το manual στην εκπομπή του στον NOVAΣΠΟΡFM 94.6 το μεσημέρι. Σε αυτή την εκπομπή ήταν η πρώτη φορά που μίλησα δημόσια ως καλεσμένος για το «Σκίσε το manual».

Ο Χρήστος διάβασε το βιβλίο σε δύο βράδια. Και με έκανε πολύ περήφανο με όσα είπε γι’ αυτό. Όχι μόνο γιατί είναι ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητικών δημοσιογράφων, για τον οποίο όλοι εμείς καμαρώνουμε που υπάρχει ανάμεσά μας, αλλά και επειδή έχει μεγάλη και σημαντική εμπειρία στη συγγραφή αθλητικού βιβλίου. Η δική του ISO σφραγίδα στο πρώτο μου βιβλίο είναι μια από τις βαρύτερες και σημαντικότερες που θα μπορούσε να πάρει το manual.

Τον ευχαρίστησα ιδιωτικά, τον ευχαρίστησα δημοσίως μέσα από τον NOVAΣΠΟΡFM, αλλά θέλω να το κάνω και από δω, απ’ αυτή τη γωνιά που φέρει το όνομά μου. Για να ξαναπώ ότι είναι μεγάλη μου τιμή που έχω δουλέψει κοντά του και ότι πάντοτε θα καμαρώνω γι’ αυτό, όπως φαίνεται και στην τελευταία σελίδα του βιβλίου.