Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Το «Manual» ξεπερνά τις προσδοκίες μου και οδεύει προς 2η έκδοση


Αυτό που συμβαίνει με το «Σκίσε το manual» έχει ήδη, προτού συμπληρωθεί ουσιαστικά ένας μήνας από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου.

Η κυκλοφορία του, δηλαδή οι πωλήσεις, πηγαίνουν πολύ καλά. Το «Manual» κατάφερε να μπει στο Top10 των πωλήσεων μεγάλων βιβλιοπωλείων. Τα «Ελληνικά Γράμματα» ετοιμάζονται για την 2η έκδοση, αφού το πρώτο τιράζ, των 3.000 αντιτύπων, πηγαίνει προς εξάντληση.

Τα σχόλια και οι κριτικές των συναδέλφων μου είναι καλύτερες από όσο θα περίμενα. Και με εκπλήσσει πολύ ευχάριστα ότι γράφουν καλά λόγια ακόμη και κριτικοί βιβλίου.

Αυτό όμως που με συγκινεί περισσότερο και με ξαφνιάζει πάρα πολύ ευχάριστα είναι το γεγονός ότι περίπου καθημερινά δέχομαι τα δικά σας μηνύματα. Θα ήθελα πάρα πολύ να τα κρεμάσω κι αυτά σε τούτο το blog. Περισσότερο για να σας αποδείξω ότι ζυγίζουν το ίδιο στην ψυχή μου με αυτά που έχουν γράψει για το «Manual» οι δημοσιογράφοι και οι κριτικοί βιβλίου. Δεν το κάνω όμως για δύο λόγους. Αφενός επειδή τα εμπιστεύεστε σε εμένα και όχι σε κοινή θέα και αφετέρου επειδή απευθύνονται σε εμένα και θέλω να τα κρατήσω για μένα.

Ηθελα πολύ όμως να γνωρίζετε όλοι, δηλαδή όσοι μου στείλατε μήνυμα και δεν έχετε ακόμη λάβει απάντηση επειδή δεν πρόλαβα να σας γράψω, ότι τα λόγια σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα λάβω ως επιβράβευση της επιλογής μου να γράψω αυτό το βιβλίο. Χάρη στα δικά σας λόγια έχω γίνει πολύ πλούσιος τις τελευταίες ημέρες. Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε να αποκτήσετε το βιβλίο μου.