Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ερχεται και το trailer του Manual


Μακάρι να μπορούσα να αυξήσω τη διάρκεια της μέρας κατά 4-5 ώρες, για να προλάβαινα να απαντήσω σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά. Είναι πολύ ελαφρύ ένα «ευχαριστώ» για να δείξει πόσο πολύ με γεμίζουν τα σχόλιά σας για το «Σκίσε το manual». Κι αυτά που γράφετε στον τοίχο του group, και αυτά που μου στέλνετε στα emails. Πραγματικά με συγκινούν, με αποζημιώνουν και μου δείχνουν ότι άξιζε τον κόπο να διηγηθώ αυτή την ιστορία που έπλασε το κεφάλι μου, η φαντασία μου...

Θέλω να πω από εδώ και ένα ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, του αθλητικού τμήματος του Mega, που με ρώτησαν για το Manual στον αέρα της «Σούπερ Μπάλας» την περασμένη Τρίτη. Ενα ευχαριστώ και στους ανθρώπους του Libero 107,4 της Θεσσαλονίκης, για την τιμή που μου έκαναν να με φιλοξενήσουν σήμερα στον αέρα του σταθμού για να μιλήσουμε για το Manual.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα κάνει την εμφάνισή του και το trailer του βιβλίου. Μια πολύ καλή δουλειά, από έναν αδελφικό μου φίλο, ο οποίος το έκανε να μοιάζει με trailer κινηματογραφικής ταινίας... Ελπίζω να σας αρέσει.

Θέλω για ακόμη μια φορά να πω ότι σας περιμένω όλους στο Public café στο Σύνταγμα το μεσημεράκι της Τρίτης. Και ελπίζω να έχω το χρόνο να συναντήσω κάθε έναν από εσάς.