Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η λαμπερή πλευρά του ποδοσφαίρου



Ηταν μια πολύ ωραία μέρα η σημερινή. Συνάντησα τέσσερα από τα καλύτερα, τα πιο αξιόλογα παιδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χάρηκα πολύ που τα είδα να κάθονται μαζί και να περνούν καλά, δίνοντας την εντύπωση μιας παρέας φίλων κι όχι ποδοσφαιριστών που παίζουν σε αντίπαλες ομάδες, στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Γέλασα που τα είδα να κάνουν σαν παιδιά με τα αυτοκόλλητα της Panini και να γεμίζουν λάμψη παίρνοντας στα χέρια για να κρατήσουν το χαρτάκι με το πρόσωπό τους. Αυτά τα παιδιά, ο Νίνης, ο Φετφατζίδης, ο Τάττος, ο Μανωλάς πήραν σήμερα λίγη από τη χαρά του ποδοσφαίρου. Ξέχασαν τις επαγγελματικές ανησυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις ομάδες και βρήκαν, για λίγο, την χαρά του παιχνιδιού.

Αυτή τη χαρά θα πάρουν από την Κυριακή, με την "Εξέδρα", οι πιτσιρικάδες και όσοι νιώθουν πιτσιρικάδες στην περίπτωση του ποδοσφαίρου. Ερχεται το album της Panini για την Superleague, που μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια και φέρνει τους πιτσιρικάδες πιο κοντά στο ποδόσφαιρο. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχουμε, η "Εξέδρα", ως υποστηρικτές σε αυτή την ενέργεια. Χάρηκα που η Superlegue συμφώνησε να δημιουργήσει αυτό το προϊόν. Δίνουν λάμψη στο ποδόσφαιρο τα χαρτάκια που μας μεγάλωσαν. Και φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά μεταξύ τους, μέσα από την παραδοσιακή ανταλλαγή.

Ηταν μια πολύ ευχάριστη παρένθεση για μένα αυτή. Θα 'θελα τόσο πολύ να ήταν τέτοια η ρουτίνα της ενασχόλησής μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο...