Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Οι εξηγήσεις για τη ζημιά στην ΑΕΚ




Στο αυριανό φύλλο της Εξέδρας έχω γράψει την άποψη και τις σκέψεις που μου προκάλεσε η δημοσιοποίηση αυτού του σκοτεινού ελέγχου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι πάρα πολλά αυτα που σκέφτομαι και θέλω να γράψω πάνω στο θέμα αυτο. Για μια δουλεια που τελικώς αποδεικνύεται ότι δεν έγινε σωστά, μολονότι την έκαναν εδώ και τόσους μήνες.

Για την ώρα, και μέχρι να επανερθω με νεότερο σημείωμα, θα γράψω μόνο τούτο, για να δώσω μια συνολική απάντηση στις ερωτήσεις που δέχομαι απο εσάς: χρωστούν όλοι όσοι πέρασαν την τελευταία 7ετια απο την ΠΑΕ ΑΕΚ εξηγήσεις. Αν τους νοιάζει και οποίους τους νοιάζει η τελική εικόνα που θα έχει ο κόσμος της ΑΕΚ για αυτούς. Για να εξηγήσουν και να φωτίσουν αυτές τις 115 σελίδες που είναι γεμάτες ερωτήματα, ασάφειες, κενά, σκιές και λάθη που κόστισαν ακριβά και τελικώς δεν βοήθησαν την ΑΕΚ να μεγαλώσει.

Σημείωνα πριν απο μέρες στην Εξέδρα την ανάγκη της ΑΕΚ να προχωρήσει, να κοιτάξει μπροστα, να δει τι θα κάνει κα να πάψει να κοιτάζει τι έκανε. Όσα συμβαίνουν την γυρίζουν πίσω και της κάνουν μεγάλη ψυχολογική ζημιά.

Περισσότερα αύριο στην Εξέδρα. Και βλέπουμε...