Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η «Εξέδρα» υποστηρίζει με υπερηφάνεια την συλλογή Panini Superleague 2011

Είμαι πολύ χαρούμενος που η «Εξέδρα» συμμετέχει, ως υποστηρικτής, στην ενέργεια της Panini για την έκδοση της συλλογής Superleague 2011 στην Ελλάδα. Τα χαρτάκια που μάζευα από πιτσιρίκι έχουν μπει σε μια εφημερίδα που δημιουργήθηκε και κυκλοφορεί για να προβάλει και να δημιουργεί, να δίνει τη χαρά του αθλήματος που μας έκανε να το λατρέψουμε από την παιδική ηλικία.

Την ερχόμενη Παρασκευή η Panini παρουσιάζει μαζί με την Superleague τη συλλογή της στην έδρα μας, τον ΔΟΛ. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για μας, διότι εκτός των άλλων θα υποδεχθούμε στο σπίτι μας τέσσερις από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ποδοσφαίρου μας. Τον Σωτήρη Νίνη, τον Γιάννη Φετφατζίδη, τον Κώστα Μανωλά και τον Ανδρέα Τάτο, που θα παρουσιάσουν τη συλλογή και, ο καθένας, το χαρτάκι του.

Η «Εξέδρα» προσφέρει την ερχόμενη Κυριακή δωρεάν σε όλους τους αναγνώστες της το album της Panini για την Superleague 2011 και τα πρώτα χαρτάκια. Θα σας προσφέρουμε χαρτάκια για ακόμη τρεις Κυριακές, για να κάνετε ένα γενναίο ξεκίνημα στην συμπλήρωση της συλλογής.