Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Χαρτί που ακόμη αξίζει τον κόπο να διαβαστεί…

Ακόμη μια φορά το ξεφύλλισμα και η ανάγνωση της «Εξέδρας» με άφησε σήμερα με το γλυκό συναίσθημα της ικανοποίησης ότι προσφέραμε στους αναγνώστες ένα φύλλο υψηλών προδιαγραφών.

Η ανάλυση του Γιάννη Χριστόπουλου, του Βέλιμιρ Ζάετς και του Βασίλη Καραπιάλη ήρθε να προστεθεί στην αρθρογραφία των δημοσιογράφων της «Εξέδρας». Η διήγηση της ιστορίας των Πατέρα – Μαρινάκη και των Νταϊφά – Γιώργου Βαρδινογιάννη κάλυψε τις ανάγκες στη γνώση για το πριν, το τώρα και το μετά στη σχέση των ανθρώπων που διοικούν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Και κοντά σε όλα αυτά ήρθε η ελεύθερη θεματογραφία που φωτίζει διαφορετικές πλευρές του ντέρμπι.

Στο σημερινό φύλλο όμως βρήκαν ενδιαφέροντα θέματα και αυτοί που αγαπούν το μπάσκετ, τα σπορ, τον κλασσικό αθλητισμό, τον μαραθώνιο. Και φυσικά όσοι παίζουν στοίχημα βρήκαν μια εφημερίδα 40 σελίδων με προβλέψεις και αναλύσεις.

Με όσα κάνουμε καθημερινά στην «Εξέδρα» δείχνουμε ότι και σε αυτή, την ψηφιακή εποχή, το χαρτί μπορεί να κάνει τη διαφορά και να έχει νόημα το καθημερινό μας ραντεβού στο περίπτερο.