Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

«Ο ΟΠΑΠ τα ξέρει όλα»!!!

Δεν μου έκανε μεγάλη εντύπωση που το ρεπορτάζ από την τελευταία συνεδρίαση της football league και football league 2 δεν βρήκε χώρο και έκταση για να απλωθεί. Μου κάνει όμως τεράστια εντύπωση ο κυνισμός της εποχής.

Πάει ο πρόεδρος της ένωσης των επιχειρηματιών της β’ και της γ’ κατηγορίας στη συνεδρίαση και τους λέει «ο ΟΠΑΠ τα ξέρει όλα». Κι αυτοί, οι επιχειρηματίες, οι επενδυτές του ποδοσφαίρου, που νοιάζονται για την πρόοδο και την ανάπτυξη του αθλήματος, που έχουν όραμα για το ποδόσφαιρο, δεν πατάνε καν το πόδι τους στη συνεδρίαση.

Φτάσαμε πια στην εποχή που δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Που δεν κρύβεται κανείς από κανέναν. Συζητούν ανοιχτά ότι ο ΟΠΑΠ τους έχει πάρει χαμπάρι και ότι θα τους κόψει την επιχορήγηση. Δεν τους καίει που το κάνουν, δεν ζουν με τύψεις. Μόνο μην τυχόν τους κόψει ο ΟΠΑΠ την επιχορήγηση νοιάζονται και σκάνε. Γι’ αυτό τους είπε ο απηυδισμένος Καλογιάννης να μαζευτούν χρησιμοποιώντας ως σκιάχτρο τον ΟΠΑΠ. Διότι ξέρει, το φωνάζει η συμπεριφορά του, ότι δεν είναι δυνατόν να συνετιστούν αλλιώς. Μόνο με τη φοβέρα του ΟΠΑΠ, που μπορεί να κόψει την επιχορήγηση.

Εχει ισοπεδωθεί το σύμπαν του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Και επιμένουμε, ορισμένοι ανόητοι σαν εμένα, να το φωνάζουμε μπας και συγκινηθεί κανείς, αρνούμενοι πεισματικά να πάρουμε μέρος στη μεγάλη γιορτή του παραποδοσφαίρου.

Επειδή επιμένετε να με ρωτάτε, η «Εξέδρα» επιμένει να ασχολείται μόνο για έναν λόγο: όχι επειδή πιστεύουμε ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά για να μην του επιτρέψουμε να μας αλλάξει. Επιμένουμε να μην παραδιδόμαστε.

Πατήστε πάνω στην εικόνα και διαβάστε το ρεπορτάζ της «Εξέδρας» από τη συνεδρίαση της football league και football league 2. Είναι πραγματικά συλλεκτικό…