Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Οι ευκαιρίες για κοινωνική προσφορά

Αυτή είναι μια από τις ελάχιστες φορές που ο αθλητικός Τύπος παίρνει την ευκαιρία να προσφέρει με έμμεσο τρόπο τη βοήθειά του σε μια προσπάθεια που έχει νόημα. Στα κυριακάτικα φύλλα των αθλητικών εφημερίδων θα συναντήσετε μια συνέντευξη του Κέλβιν Σέμπουε. Ενός παιδιού που μιλά για το όραμά του να δημιουργήσει μια ακαδημία ποδοσφαίρου στην Λιβερία. Για να μαζέψει τα παιδιά από τον δρόμο, το περιθώριο και να τους δώσει μια διέξοδο, μια μπάλα στα πόδια.
Ο Λιβεριανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, της ΑΕΚ και του Ηρακλή, τεχνικός διευθυντής της Λιβερίας σήμερα, ζητεί με αυτό τον τρόπο τη βοήθεια του ελληνικού κόσμου του ποδοσφαίρου. Για να συγκεντρώσει αθλητικό υλικό αλλά και χρήματα ώστε να καταφέρει να επανιδρύσει στην φτωχή Λιβερία την ακαδημία ποδοσφαίρου.

Στην «Εξέδρα» νοιαζόμαστε πολύ και ψάχνουμε τρόπους για να βοηθήσουμε κάθε αξιόπιστη και αληθινή προσπάθεια φιλανθρωπίας. Τούτες τις μέρες συμμετέχουμε, ως χορηγοί επικοινωνίας, στη διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου, που θα γίνει την Δευτέρα 29 Μαρτίου (στις 20.00) στο δημοτικό στάδιο Αγίας Παρασκευής για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».