Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Οι κριτικές των αναγνωστών για το Manual


Οι κριτικές που λαμβάνω στα μηνύματα συνεχίζουν να με συγκινούν. Οι κριτικές που διαβάζω σε διάφορα websites που ασχολούνται με το βιβλίο με εκπλήσσουν (τελευταίο παράδειγμα αυτό του critics.gr). Το ίδιο και το ενδιαφέρον των βιβλιοπωλών για το «Σκίσε το manual». Και τώρα, που ετοιμάζομαι για τις δύο πρώτες εξορμήσεις, στα Γιάννινα (18/2) και τη Θεσσαλονίκη (19/2) διαπιστώνω ότι μου δίνει πολύ χαρά η ιδέα του ταξιδιού για το βιβλίο μου.

Την περασμένη Τετάρτη, στο Μέγαρο Μουσικής, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τις χρυσές ενδεκάδες των τελευταίων 5 δεκαετιών, ένιωσα μεγάλη έκπληξη με τα σχόλια που άκουσα από ανθρώπους του ποδοσφαίρου σχετικά με το Manual. Πρέπει να πω ότι τα σχόλια των ανθρώπων αυτών, προπονητών – ποδοσφαιριστών – παραγόντων- εργαζόμενων του ποδοσφαίρου, με αφήνουν πολύ ικανοποιημένο. Διότι μου δείχνουν την ακρίβεια της φαντασίας μου.

Ενας από τους επόμενους σταθμούς του Manual είναι η Πάτρα. Και θα ακολουθήσει η Λαμία. Η επιθυμία μου είναι να επισκεφθώ όλες τις μεγάλες πόλεις, για να συναντηθώ με τους αναγνώστες του βιβλίου μου.