Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Σε Γιάννινα και Θεσσαλονίκη με το «Σκίσε το manual»

Αυτή είναι μια εβδομάδα γεμάτη «Σκίσε το manual» για μένα. Ξεκίνησε με μια συνέντευξη σε ένα αμερικανικό site που έχει αναγνώστες από τις βαλκανικές χώρες. Συνεχίστηκε με ακόμη μια συνέντευξη, η οποία πρόκειται να προβληθεί από την «Κερκίδα του Σαββάτου» της ΕΤ1. Ηταν και οι δύο πολύ ξεχωριστές κουβέντες με βάθος, με δύο ανθρώπους που είχαν διαβάσει το βιβλίο και έκριναν ότι αξίζει τον κόπο να το προβάλλουν.

Η «εβδομάδα manual» συνεχίζεται με την παρουσίαση του βιβλίου στο Public των Ιωαννίνων την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 19.00, σε μια εκδήλωση που θα τιμήσουν με την παρουσία τους διοίκηση και ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 19.00 θα βρεθώ σε μια αντίστοιχη εκδήλωση στο Public της Θεσσαλονίκης, στη Θέρμη. Ανάμεσα σε πολλούς πολύ καλούς φίλους μου.

Στη διάρκεια του διημέρου θα έχω την ευκαιρία να συναντηθώ με αναγνώστες του βιβλίου, των οποίων τα μηνύματα με συγκινούν. Είναι αυτονόητο ότι είστε όλοι ευπρόσδεκτοι σε αυτές τις εκδηλώσεις. Στις αρχές του Μαρτίου σκοπεύω να ταξιδέψω σε αρκετές ακόμη πόλεις για να βρεθώ σε βιβλιοπωλεία που μου έχουν ζητήσει να παρουσιάσω το «Σκίσε το manual».

Η υπόθεση αυτού του βιβλίου έχει ξεφύγει εδώ και καιρό από τις προσδοκίες μου. Οι αντιδράσεις των αναγνωστών του είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη που είχα από την ημέρα που μπήκα στη δημοσιογραφία.