Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Γιώργος Καπουτζίδης στην παρουσίαση του Manual

To Public ανακοίνωσε την παρουσίαση του «Σκίσε το Manual» και μαζί αποκάλυψε ακόμη δύο ονόματα ομιλητών. Κοντά στον Γιάννη Διακογιάννη θα είναι ακόμη ένας αθλητικός δημοσιογράφος που θαυμάζω. Καμαρώνω που κάνουμε την ίδια δουλειά, καμαρώνω που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και είναι κοντά μας, στην «Εξέδρα» από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Και θα είναι τιμή μου που θα βρεθεί σε αυτή την εκδήλωση και θα μιλήσει για το Manual ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

Ο επόμενος ομιλητής προφανώς είναι έκπληξη, αφού δεν είναι αθλητικός δημοσιογράφος. Κοντεύει όμως να γίνει. Είναι ένας δημιουργός που θαυμάζω. Ηταν ο πρώτος άνθρωπος που διάβασε το Manual και με βοήθησε πολύ σε αυτό το εγχείρημα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι κοντά μου σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Και θα μου κάνει την τιμή να μιλήσει για αυτό το μυθιστόρημα.

Η λίστα των ομιλητών δεν έχει ακόμη κλείσει οριστικά. Είναι πιθανό να έχουμε ακόμη μια έκπληξη. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι χαρά μου να σας συναντήσω όλους εκεί. Και για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ για τις ευχές, σημαίνουν πάρα πολλά για μένα.