Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Στις 15 Δεκεμβρίου η παρουσίαση στο Public Συντάγματος


Το «σκίσε το manual» κυκλοφορεί από την χθες ελεύθερο… Όπως με πληροφορούν από τον εκδοτικό οίκο, θα έχει φτάσει σε όλη την Ελλάδα μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Εντός Αττικής θα έχει απλωθεί νωρίτερα. Και θα μπορεί να το βρει κανείς σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Η παρουσίαση στην Αθήνα θα γίνει, εκτός απροόπτου την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, στις 12.30, στο Public, στην πλατεία Συντάγματος. Όπως είχα γράψει, ο Γιάννης Διακογιάννης θα μου κάνει την τιμή να μιλήσει για το βιβλίο, το οποίο διαβάζει τούτες τις μέρες. Δεν θα είναι όμως μόνος. Θα σας πω και τους άλλους ομιλητές εντός των ημερών, αφού βεβαιωθώ για την παρουσία τους.

Εννοείται ότι θα σας περιμένω όλους στο Public εκείνη την ημέρα. Θα μου δώσει μεγάλη χαρά να συναντηθώ με τους ανθρώπους που με τίμησαν αποκτώντας το βιβλίο. Και με ενδιαφέρει πάρα πολύ η άποψη όλων. Θα μου δίνατε μεγάλη χαρά αν μου στέλνατε τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σας από το manual με ένα email.

Δεν έχω λόγια για να πω όσο δυνατά πρέπει «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που μου στέλνετε ευχές ή γράφετε στον τοίχο του γκρουπ του βιβλίου στο facebook. Εύχομαι ειλικρινά να σας αρέσει το manual και να το κλείσετε με ένα «άξιζε τον κόπο να το διαβάσω» συναίσθημα.