Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο Μάκης Χάβος στο theinsiders.gr


Η σημερινή ημέρα μου έδωσε μια αφορμή για να γράψω κάτι σχετικά με την εξέλιξη του theinsiders.gr. Ο Μάκης Χάβος είναι ο τελευταίος άνθρωπος του αθλητισμού που μας εμπιστεύθηκε, για να γράψει ένα σημείωμα (πατήστε εδώ) σχετικά με την εμπειρία της επίσκεψής του στο Ντόρτμουντ για να δει τη δουλειά και να συζητήσει για τη δουλειά και την εξέλιξή της με τον Γιούργκεν Κλοπ, έναν εκ των σημαντικότερων προπονητών της νέας γενιάς στην Ευρώπη. Εχουν προηγηθεί μια σειρά από αθλητές και προπονητές, που μας κάνουν την τιμή να μας εμπιστεύονται για να φιλοξενήσουμε τις ιδέες, τις απόψεις και τις εμπειρίες τους από τον αθλητισμό.

Την ίδια εμπιστοσύνη μας έχουν δείξει περίπου τριάντα δημοσιογράφοι και άνθρωποι του αθλητισμού, που αρθρογραφούν τακτικά στο πρώτο αθλητικό site γνώμης. Εμπιστοσύνη όμως μας δείχνει και ένα μεγάλο μέρος αναγνωστών, που έχουν βάλει το theinsiders.gr στα αγαπημένα τους και το επισκέπτονται καθημερινά.

Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά για να εξελίξουμε αυτό το site και να το φέρουμε στη μορφή που έχουμε φανταστεί, ώστε να γίνει μια ακόμη καλύτερη και μεγαλύτερη γωνιά συζήτησης για τον αθλητισμό ανάμεσα σε ανθρώπους του αθλητισμού.

Μας δίνει μεγάλη χαρά που όλο και περισσότεροι άνθρωποι του αθλητισμού, αλλά και όλο και περισσότεροι φίλοι του αθλητισμού – αναγνώστες του site, εμπιστεύονται τους «Insiders» για να καταθέσουν την άποψή τους. Μέσα από αυτό το σημείωμα σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και τη διάδοση της ύπαρξης αυτού του site. Η στήριξή σας μας φτιάχνει το κέφι για να συνεχίσουμε.