Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Χτύπα μια συλλεκτική εμφάνιση, βοήθα μια 16χρονη κοπέλα να κερδίσει τη ζωή της!


Σε μια εποχή που όλη η κοινωνία και όλη η αγορά κυνηγά με λύσσα και μανία το ευρώ, το ricardo.gr συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα.

Ένα 16χρονο κορίτσι από τη Βέροια είχε πριν από περίπου έναν χρόνο τροχαίο ατύχημα, κι έκτοτε δίνει μάχη για τη ζωή της, σε κωματώδη κατάσταση. Η ιστορία άγγιξε μια ομάδα εθελοντών της Βέροιας, οι οποίοι βάλθηκαν, με μια σειρά από δράσεις, να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν τη μαθήτρια να κερδίσει τη μάχη της ζωής της. Μια από αυτές τις ενέργειες ήταν ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ (δείτε εδώ), με εκθέματα, μεταξύ άλλων, αθλητικές συλλεκτικές εμφανίσεις και παπούτσια, που φέρουν τις υπογραφές των αθλητών.

Η ομάδα των εθελοντών ήρθε σε επαφή μαζί μου, μετά την φιλανθρωπική δημοπρασία που κάναμε στον NovaΣπορFM 94,6 με το ricardo.gr για να συγκεντρώσουμε χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου. Και για ακόμη μια φορά το ricardo.gr δέχθηκε να βοηθήσει τους εθελοντές να συγκεντρώσουν χρήματα για το κορίτσι που μάχεται για τη ζωή του.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τα συλλεκτικά αθλητικά αντικείμενα που δημοπρατούνται για την ενίσχυση της 16χρονης μαθήτριας. Χαίρομαι πάρα πολύ που διαπιστώνω ότι η δημοπρασία έχει και πάλι απήχηση. Και εύχομαι να συγκεντρωθούν πολλά χρήματα, που θα δώσουν στη μαθήτρια και την οικογένειά της το κουράγιο και την στήριξη για να συνεχίσουν και να νικήσουν!