Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Η ανάλυση του Mundobasket από τον Μάνο Μανουσέλη στην «Εξέδρα»

Στην «Εξέδρα» είμαστε πολύ χαρούμενοι που εγκαινιάσαμε την περασμένη Πέμπτη τη συνεργασία μας με τον Μάνο Μανουσέλη. Ενας καταξιωμένος προπονητής μπάσκετ, ένας καταξιωμένος, εκτός των άλλων, δημοσιογράφος, αναλύει το μπάσκετ, γράφει για το μπάσκετ στην «Εξέδρα». Και η δουλειά του πλαισιώνεται, συμπληρώνεται και αναδεικνύεται από τα info graphics της «Εξέδρας», τα οποία, κατά την άποψή μου, είναι τα καλύτερα και αρτιότερα που έχουν εμφανιστεί ποτέ στον ελληνικό αθλητικό Τύπο.

Μετά την επιτυχημένη απόπειρα ανάλυσης του ποδοσφαίρου από τον Γιάννη Χριστόπουλο προχωρήσαμε στο επόμενο βήμα, της ανάλυσης του μπάσκετ. Για να βοηθήσουμε τον αναγνώστη της «Εξέδρας» να κατανοήσει καλύτερα το άθλημα που παρακολουθεί και να πάρει σωστές και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όλες τις τεχνικής φύσεως ερωτήσεις που του δημιουργούνται την ώρα που παρακολουθεί τα παιχνίδια.

Στο αυριανό φύλλο της «Εξέδρας», το φύλλο του Σαββάτου, ανήμερα της έναρξης του Mundobasket, ο αναγνώστης θα αποκτήσει το περιοδικό – οδηγό της διοργάνωσης. Και θα βρει στην εφημερίδα ένα ειδικό ένθετο με την ανάλυση όλων των μεγάλων ομάδων, των φαβορί δια χειρός Μάνου Μανουσέλη. Για να παρακολουθήσει και το Mundobasket από την καλύτερη θέση.