Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Δύο περιοδικά δωρεάν από την «Εξέδρα των σπορ»

Πιστοί στην παράδοση που έχουμε δημιουργήσει στην παρουσίαση των σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, στην «Εξέδρα» κάνουμε ποδαρικό στη νέα σεζόν με τις δύο πρώτες ειδικές εκδόσεις. Πρόκειται για δύο πολυτελή περιοδικά που θα προσφέρουμε δωρεάν στους αναγνώστες της εφημερίδας για να τους βοηθήσουμε να πλοηγηθούν στις δύο διοργανώσεις που ξεκινούν στη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει δωρεάν με την Εξέδρα το Yearbook της Superleague 2010-’11. Ένα πολυτελές περιοδικό με την παρουσίαση των ομάδων που συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα. Για να το φυλάξετε και να ανατρέχετε σε αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Το Σάββατο 28 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει δωρεάν με την Εξέδρα ένα πολυτελές περιοδικό – οδηγός του Mundobasket της Τουρκίας. Μια συλλεκτική έκδοση που σας δίνει τη δυνατότητα να φυλάξετε τη διοργάνωση αλλά και να γνωρίσετε κάθε έναν εκ των πρωταγωνιστών της.

Στην Εξέδρα συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε μια ευρωπαϊκή αθλητική εφημερίδα, που δεν καταργείται από το internet.