Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ελλάς – Σερβία, συμμαχία…



Καταρχήν ευχαριστώ για τα μηνύματα σχετικά με την επιστροφή μου στην «Εξέδρα». Πρέπει να πω ότι με ευχαρίστησαν πολύ τα μηνύματα που δέχθηκα στο mail μου από νέους αναγνώστες του «Σκίσε το manual». Η ανάγνωση αυτών των μηνυμάτων με αφήνει πάντοτε συγκινημένο.

Χαίρομαι που βρήκατε ενδιαφέρουσες τις προτάσεις μου για την ανάγνωση βιβλίων στη διάρκεια των διακοπών. Υπόσχομαι ότι θα δίνω από τούτη τη γωνιά συχνά προτεινόμενους τίτλους, μόλις καταφέρνω να διαβάσω ένα δύο βιβλία θα αναφέρομαι σε αυτά.

Είναι πολλά που συνέβησαν στον αθλητισμό στη διάρκεια της απουσίας μου. Με κάθε ευκαιρία θα αναφέρομαι σε κάποια από τα σημαντικότερα γεγονότα του Αυγούστου στα επόμενα σημειώματά μου.

Χαίρομαι πολύ με τα σχόλια πάνω στο άρθρο με τις σκέψεις που μου προκάλεσαν όσα είδα στο Ελλάδα – Σερβία στο «Ακρόπολις» και όσα ακολούθησαν. Δεν έχετε κανένα λόγο όμως να με επαινείτε επειδή έγραψα τα αυτονόητα.

Αυτό το blog φυσικά θα συνεχίσει, θα παραμείνει ενεργό. Κι εσείς συνεχίστε να μου στέλνετε μηνύματα με τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις σας.

Καλό κουράγιο σε όλους μας!