Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Η σιωπή της ΕΠΟ και των media μου φαίνεται όπως σας φαίνεται και εσάς: αδιανόητη και ντροπιαστική


Μου έδωσαν ικανοποίηση, στην συντριπτική πλειονότητά τους, τα μηνύματα που δέχθηκα από τους αναγνώστες αυτού του κειμένου μου (πάτα εδώ) στο gazzetta.gr για την αδιανόητη απόλυτη δημόσια σιωπή του προέδρου της ΕΠΟ σχετικά με το θέμα της ύπαρξης και δράσης εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και για τα τρία τελευταία σημειώματά μου στη SportDay (πάτα εδώ). 

Απαντώντας συνολικά σε μηνύματα, στα οποία δεν βρήκα αρκετό χρόνο ώστε να απαντήσω μεμονωμένα, επαναλαμβάνω κάτι που σας λέω συχνά: μη με βάζετε σε θέση να υπερασπιστώ το σύνολο των αθλητικών και λοιπών media σχετικά με τη στάση που έχουν κρατήσει στο θέμα αυτό. Δεν υπήρξα ποτέ υπερασπιστής των media. Και πραγματικά με θλίβει η σημερινή μας κατάντια. 

Με την ευκαιρία, μου αρέσει που προτιμάτε να "πιάνουμε" συζήτηση μέσα από τα σχόλια κάτω από τα κείμενα που ποστάρω εδώ. Συνεχίστε να το κάνετε. Μόνο, για να μη χάνετε χρόνο, μη μπαίνετε στον κόπο να στέλνετε μηνύματα με υβριστικό ή μηνύσιμο περιεχόμενο. Προφανώς δεν μπορώ να τα δημοσιεύω.