Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Το blog ξαναπαίρνει ζωή


Πάνε περίπου 4,5 μήνες από την τελευταία ανάρτηση στο blog μου. Περίπου το ίδιο διάστημα έχει περάσει δίχως ανανέωση στο περιεχόμενο των “Insiders”, ενός site που είχε/έχει πολύ καλές προδιαγραφές, αλλά για κακή του τύχη είναι ερασιτεχνικό, δίχως έσοδα και, κατά συνέπεια, δίχως πηγή χρηματοδότησης για να καλύψει τις ανάγκες και να προσφέρει αμοιβή για τα κείμενα.
Οι υποχρεώσεις μου στο gazzetta.gr και τον OTE TV, μαζί και η αρθρογραφία μου στη SportDay, δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια για να υποστηρίξω μόνος το theinsiders.gr. Γι' αυτό και έχουμε προτιμήσει, με τον Μιχάλη Τσόχο, να το αφήνουμε ανενεργό μέχρι την ημέρα που θα βεβαιωθούμε ότι είμαστε σε θέση να το ξαναβάλουμε σε καθεστώς κανονικής λειτουργίας.
Το καθημερινό blogging στο gazzetta καλύπτει στον μέγιστο βαθμό την ανάγκη μου να σημειώνω οτιδήποτε με ανησυχεί σχετικά με τον αθλητισμό. Συχνά βρίσκω την ευκαιρία να εκτονώνω και άλλες ανησυχίες μου στο aixmi.gr. Παρ' όλα αυτά όμως, κυρίως επειδή δεν καταφέρνω να απαντώ τακτικά σε όσα με ρωτάτε σχετικά με τις δραστηριότητές μου, αλλά και επειδή συχνά αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω για άλλα, εκτός αθλητισμού, θέματα, σκοπεύω να ξαναδώσω ζωή σε αυτό το blog.
Συνεχίστε να μου στέλνετε οτιδήποτε θέλετε στο email μου και σε facebook/twitter. Και υπόσχομαι σύντομα να δώσω έναν καλό ρυθμό αναρτήσεων σε αυτό το blog, κυρίως για να απαντώ μαζικά σε όσα με ρωτάτε. Stay tuned.

ΥΓ. Η φωτογραφία μπήκε για να “τιμήσει” όλους εσάς για τα μηνύματα που μου στείλατε σχετικά με την κουβέντα που έκανα με τον Σταύρο Θεοδωράκη στους “Πρωταγωνιστές”. Σας ευχαριστώ!