Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η ιστορική φανέλα του ΑΠΟΕΛ στη δημοπρασία της Κιβωτού του Κόσμου!

Με μεγάλη μας χαρά κρεμάσαμε σήμερα στην φιλανθρωπική δημοπρασία που διοργανώνουμε με το ricardo.gr (πατήστε εδώ) και την, πραγματικά, ιστορική φανέλα του ΑΠΟΕΛ, που γράφει αυτή την εποχή τις καλύτερες σελίδες της ιστορίας του με την λαμπρή πορεία στο Champions League.

Νιώθω υπόχρεος προς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, η οποία επικοινώνησε με δική της πρωτοβουλία μαζί μας, για να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε για να συγκεντρώσουμε χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου. Ενας μεγάλος σύλλογος της Κύπρου, τον οποίο καμαρώναμε μέχρι σήμερα για αυτά που κάνει στο τερέν, μας έδωσε ακόμη έναν λόγο να τον θαυμάζουμε και γι’ αυτά που κάνει έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Σας θυμίζω ότι η δημοπρασία λήγει την ερχόμενη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 19.00 και φυσικά σας καλώ να πλειοδοτήσετε για την αγαπημένη σας φανέλα, για να μας βοηθήσετε να δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Και σας θυμίζω ότι με ένα SMS στο 54232 (χρέωση 2,46 ευρώ) βοηθάτε την Κιβωτό του Κόσμου και, εφόσον γράψετε ΦΑΝΕΛΑ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ μπαίνετε στην κλήρωση για μια συλλεκτική φανέλα της Εθνικής ομάδας, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.