Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ποιος θέλει να «φάει» τον Μπιτσαξή;


Το διάλειμμα ήταν μικρό, αλλά αρκετό και πλέον είμαι πίσω στη δράση. Όχι ότι αδράνησα πλήρως, όπως θα διαπιστώσατε όσοι διαβάζετε καθημερινά τη SportDay. Οι «Insiders», η στήλη μου στη SportDay δεν απουσίασαν στη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου. Δεν το επέτρεπαν άλλωστε οι συνθήκες, αφού ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο φέτος δεν είχαν διακοπές.
Στο σημερινό σημείωμά μου στη SportDay (πατήστε εδώ) ασχολήθηκα με τον πόλεμο που δέχεται εσχάτως ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής και όσα κρύβει αυτός ο πόλεμος. Αν θέλετε να βρείτε τα προηγούμενα σημειώματά μου πατήστε εδώ.
Στον NovaΣπορFM 94,6 θα είμαι από αύριο παρέα με τον Μιχάλη Τσόχο (15.00-17.00). Για οποιαδήποτε αλλαγή θα σας ενημερώσω.
Προσπαθώ αυτές τις ώρες να απαντήσω στα μηνύματα που δέχθηκα στο info@sambrakos.com. Συνεχίστε να μου στέλνετε εκεί τις ερωτήσεις σας που γίνονται topics στους «Insiders» της SportDay. Και φυσικά συνεχίστε να τουιτάρετε στο VSambrakos για να δείτε τα καλύτερα tweets δημοσιευμένα στη SportDay της επόμενης ημέρας.