Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Τα forums και τα media για το Manual

Με ξαφνιάζουν πολύ ευχάριστα τα σχόλια των αναγνωστών του «Σκίσε το manual», σε topics που ανοίγονται σε forums οπαδών συγκεκριμένων ομάδων, αλλά και σε «ουδέτερα» sites. Ολο αυτό που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μου τις τελευταίες περίπου πενήντα ημέρες είναι κάτι πάρα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φανταζόμουν τον καιρό που έπαιρνα την απόφαση να εκδώσω την ιστορία που είχα γράψει.

Ολες αυτές οι αντιδράσεις σχετικά με το περιεχόμενο της ιστορίας που διηγήθηκα είναι μια καθαρή απόδειξη ότι στην κοινωνία του ποδοσφαίρου κυκλοφορούν πάρα πολλοί κανονικοί, πολύ αξιόλογοι άνθρωποι. Οι δικές σας αντιδράσεις ενθαρρύνουν αφάνταστα τους δημοσιογράφους που αποφασίζουν να αντισταθούν με όποιο τρόπο τους είναι αυτό δυνατόν.

Χαίρομαι πάρα πολύ που διαπιστώνω ότι η δική μου απόπειρα έχει ενθαρρύνει αρκετούς συναδέλφους μου να σκαρώσουν κάτι αντίστοιχο. Μακάρι όλοι μαζί, δημοσιογράφοι και αναγνώστες – ακροατές – φίλαθλοι, να επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ρεύμα. Τι έχουμε να χάσουμε;

Σε εσάς που μου ζητάτε να υπογράψω το αντίτυπο που μου κάνατε την τιμή να αποκτήσετε, απαντώ το αυτονόητο: είναι χαρά μου. Και ελπίζω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να συναντηθούμε σε μια επόμενη εκδήλωση του βιβλίου. Διαφορετικά, μπορείτε να με βρείτε πριν ή μετά το τέλος της εκπομπής μου στον Arrena 89,2, ή στα γραφεία της «Εξέδρας».

Το μεσημέρι της Κυριακής θα κάνουμε μια μικρή κουβέντα για το «Σκίσε το manual» στον ΣΚΑΪ 100,3 (15.00), στην εκπομπή «Ball boys». Είναι πραγματικά πολύ καλύτερη από ό,τι περίμενα η υποδοχή του βιβλίου από τα media. Αυτή είναι πραγματικά μια μεγάλη έκπληξη για μένα, διότι το περιεχόμενο του βιβλίου δημιουργεί δυσκολίες στην προβολή του.